verzend- en retourbeleid

Ophalen

Na afspraak is het ook mogelijk om je bestelling op te halen

Paalmeers 4
9620 Zottgem

Verzenden

Verzendingen naar België en Nederland gebeuren via standaard verzending van Post.nl. Eventuele verzendkosten zijn afhankelijk van de totaalprijs van uw bestelling en/of van het aantal, de grootte en/of het gewicht van de bestelde artikelen. Deze eventuele verzendkosten worden steeds meegedeeld tijdens het bestelproces, voor het afrekenen plaatsvindt.

Van zodra uw bestelling klaar is voor verzendig wordt u via het door u opgegeven e-mailadres op de hoogte gebracht. Voor bestellingen verzonden binnen België levert post.nl doorgaans uw bestelling de volgende werkdag, voor bestellingen verzonden naar Nederland levert post.nl doorgaans binnen de 2 - 10 werkdagen.

Meer informatie vind u op https://postnl.be

Retourneren

Gepersonaliseerde en op maat gemaakte items kunnen niet geruild worden mits er een fout is gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan verkeerde gegevens. Het gaat dan om gegevens die Elsie Branswijk er verkeerd opgezet heb.
Heb je zelf foute gegevens doorgegeven dan kan het helaas niet geretourneerd worden. 

Voor items die niet gepersonaliseerd of op maat gemaakt zijn geldt

Artikelen kunnen binnen de 14 dagen na ontvangst van het order geretourneerd worden. Alle artikelen dienen in de originele verpakking, ongebruikt, onbeschadigd en met eventuele aangehechte labels teruggezonden te worden. Neem contact op via info@myartmynature.be indien u een artikel wilt retourneren

Retouradres:

Paalmeers 4
9620 Zottgem (België)

 

© 2020 - 2024 My Art My Nature.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel