Privacy Policy

My Art My Nature (Elsie Branswijk) respecteerd uw privacy.

In geval de gebruiker van de website om persoonlijke informatie gevraagd word:

  • de verantwoordelijke voor de verwerking (Elsie Branswijk, Paalmeers 4 , 9620 Zottegem) respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens, en de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (GDPR)
  • de door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden om:
  1. anwoord te formuleren op uw vraag, doorgestuurd via het contactformulier op de website
  2. het verwerken en afhandelen van de door u geplaatste bestelling(en) op de website
  • u beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van uw identiteit (kopie identiteitskaart of paspoort) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Elsie Branswijk, Paalmeers 4 , 9620 Zottegem, België, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

​Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

 

Cookies op www.myartmynature.be

Tijdens het bezoek aan de website kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden.

Een cookie is een klein databestandje dat een server naar de webbrowser stuurt, met de bedoeling dat deze opgeslagen wordt en bij een volgend bezoek weer naar de server teruggestuurd wordt.

'Firstparty cookies'  zijn technische cookies die gebruikt worden door de bezochte website zelf en die tot doel hebben de website optimaal te laten functioneren.

'Third party cookies' zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bijvoorbeeld een aanwezige plug-in voor statistische of marketingdoeleinden. Voor dergelijke cookies moet de bezoeker van de website eerst toestemming geven - dit kan gebeuren via de cookiebanner onderaan de website, met verwijzing naar deze policy, die het verder surfen op de website niet verhindert.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. Als u wil, kunt u de instellingen van uw browser aanpassen om cookies te weigeren, om cookies te verwijderen die reeds op uw toestel geplaatst zijn, of om een melding te ontvangen vooraleer een cookie word geplaatst. Raadpleeg de instructies van uw browser om te weten hoe u de cookie-instellingen kan aanpassen of wijzigen. Als u geen cookies wenst te accepteren, dan kan dit de bruikbaarheid van de website aantasten en kan u mogelijk geen gebruik maken van sommige functies en services. Als u verschillende toestellen gebruikt om onze website te bezoeken (bv. smartphone, tablet, computer) dan moet u ervoor zorgen dat de browser op elk toestel is aangepast naar uw voorkeur.

 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Universal Analytics (hierna 'Google Analytics' genoemd), een dienst van Google, Inc. (hierna 'Google' genoemd) om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven.

Google Analytics gebruikt cookies om ons te helpen analyseren hoe gebruikers onze website gebruiken, bijvoorbeeld het aantal bezoekers van onze webiste, de websites van waaruit onze bezoekers naar ons zijn gekomen, en de pagina's die ze hebben bezocht. Deze informatie wordt door ons gebruikt om het aanbod en de services van onze webiste te verbeteren. In principe wordt alle informatie die door het cookie wordt verzameld over uw gebruik van onze website, door Google doorgestuurd en opgeslagen op servers in de Verendigde Staten.

Google zal als onze gemachtigde gegevensverwerker deze gegevens gebruiken om ons te helpen bij het evalueren van het gebruik van onze website, het samenstelllen van verslagen over onze website-activiteiten en het verstrekken van andere statischtische en analytische services in verband met het gebruik van onze website.

Het IP-adres dat door uw browser is doorgegeven in het kader van Google Analytics, zal niet worden gekoppeld aan enige andere gegevens die door Google worden bewaard.

Het privacybeleid van Google kan u hier raadplegen https://policies.google.com/privacy

© 2020 - 2021 My Art My Nature.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel