Algemene voorwaarden

De website www.myartmynature.be, hierna genoemd "de website", is eigendom van Elsie Branswijk.

Contactgegevens:

Elsie Branswijk
Paalmeers 4
9620 Zottegem
België

e-mail: info@myartmynature.be
Telefoon: +32 475 90 98 40

BTW BE 07 3493 2475

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van de website, met inbegrip van teksten, logo's, tekeningen, foto- en ander beeldmateriaal zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Elsie Branswijk of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Elsie Branswijk levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de website onbeschikbaar zou zijn, zal Elsie Branswijk de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Elsie Branswijk kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op de website. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de website ter beschikking wordt gesteld, kan u ons contacteren via myartmynature@gmail.com.

De inhoud van de website kan ten allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Elsie Branswijk geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aanpsrakelijk worden gehouden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreeks of onrechtstreeks, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Elsie Branswijk kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van de website, of van andere schade, inzonderheid als gevolg van links of hyperlnks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina's impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. Elsie Branswijk verklaart nadrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites, en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op de website. In het geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissment Gent bevoegd.

© 2020 - 2023 My Art My Nature.be | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel